AK Parti Trabzon'da eski belediye başkanları ile buluştu

AK Parti İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu geçmiş dönem belediye başkanları ile vefa toplantısında buluştu 

AK Parti Trabzon'da eski belediye başkanları ile buluştu

Toplantıya AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Abdülhamit Özdaş, İlçe Belediye Başkanları, geçmiş dönem ilçe ve belde belediye başkanları katıldı. İl Başkanı Mumcu “Cumhurbaşkanımıza omuz vermek ve sırtındaki yükü hafifletmek adına daha çok çalışmalı ve çaba göstermeliyiz” dedi.

Oyun Kurucu Olmak Çok Önemli 

AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu konuşmasına, “Altılı koalisyonun büyükelçiler tarafından redakte edilmesini” hatırlatarak başladı. Sonrasında ise “Bu koalisyonun Büyükelçiye redakte ettirilmesi bizlere yapılmaya çalışan müdahalelerin dış kaynaklı olduğunun bir delilidir.” Diyerek devam etti. Mumcu “Cumhurbaşkanımıza omuz vermek ve sırtındaki yükü bir nebze olsun azaltabilmek için daha çok çalışmamız gerekir. Rusya-Ukrayna Savaşında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemizin aldığı konum bize bir kez daha umutların nişanesinin Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olduğunu gösterdi. Ülkemizin bundan sonra da oyun kurucu olması, hakkında karar verilen değil karar veren bir ülke olması çok önemlidir. Bu uğurda daha çok çalışmalı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermemiz gerektiğini bir kez daha hatırlatıyorum.” Dedi.

Sizler Kanaat Önderlerisiniz

Geçmiş dönemlerde ilçe belediye başkanlarına “Sizler bulunduğunuz bölgelerde kanaat önderlerisiniz” diye seslenen Mumcu, devamında ise “ Pandemi dolayısıyla şimdiye kadar bir araya gelemedik ancak bundan sonra sık sık görüşecek ve sizlerle görüş alışverişinde bulunacağız. Bizim lügatimizde ‘eski’ kavramı yok. Sizler bizim için eski ilçe ve belde başkanları değilsiniz. Fikirleriniz ve görüşleriniz bizim için kıymetlidir. Bu sebeple sizleri yanımızda daha çok göreceğiz ve çalışmalarımıza birlikte devam edeceğiz İnşallah. Sizlerin tecrübelerinden faydalanarak şehrimize daha güzel hizmetler yapabileceğimize inanıyorum. Kıymetli düşüncelerinizi dikkatle dinleyecek ve not alacağız. 

Durmak Yok Yola Devam 

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Dünyadaki tüm mazlumların umudu olduğunu belirten İl Başkanı, “Unutulmamalı ki Cumhurbaşkanımız nasıl iki düşman ülke tarafından ayakta alkışlandı ve bizler ülke olarak gururlandıysak bu gururu hep birlikte yaşatmak ve arttırmak zorundayız. Bizim amacımız da bu doğrultuda çalışmak. Son dönemlerde Cumhurbaşkanımız sadece Türkiye’de değil Dünyadaki tüm mazlumların, tüm ezilenlerin umudu haline gelmiştir. Nasıl bir lidere sahip olduğumuzu unutmamak gerekir. 2023 seçimleri için her birinizin her zaman olduğu gibi yanımızda olduğunu ve tüm gayretinizi ileri derecede sarf edeceğinizin sözünü alarak “Durmak Yok Yola Devam” dedik. Saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber