AK Parti Ortahisar kongresinin ertelenmesini değerlendirdi: Boynumuz kıldan ince

AK Parti Ortahisar ilçe başkanılığına aday olan Demirtaş’tan “Boynumuz kıldan ince” açıklaması geldi.

AK Parti Ortahisar kongresinin ertelenmesini değerlendirdi: Boynumuz kıldan ince

Trabzon’da ikinci kez ertelenen AK Parti Ortahisar ilçe kongresinin yankıları devam ediyor. Başkanlık için adan olan Halil İbrahim Demirtaş kongre ertelemeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Genel merkez tarafından alınacak her karara karşı boynunun kıldan ince olduğunu belirtti.

Demirtaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Halil İbrahim Demirtaş: AK Parti, milletimizin verdiği destekle kıymetli Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulmuş bir partidir. Cumhurbaşkanımız tarafından yetkilendirilmiş kurulların aldığı karara karşı boynumuz kıldan incedir. Bu karara itiraz etmeye hakkımız olamaz. AK Parti çatısı altında bulunan bütün teşkilat mensuplarımızın, üyelerimizin hepsinin böylesi önemli bir göreve gelebilecek kabiliyetleri vardır. Gelinen bu durumdan sonra, Genel Merkezimizin yetkili kurullarının verecek olduğu kararı tartışmaya açacak beyanat ve eylemlerden uzak durarak göreve gelecek olan partili arkadaşımıza ve yönetimine destek vermek boynumuzun borcudur.

İsmi geçen aday arkadaşlarımız, abilerimiz kardeşlerimiz hepsi bu görevi yapabilecek kabiliyette ve yetenektedir. Hepsi de bir şekilde teşkilatımızın içerisinde yer almış ve partililikleri en ufak şekilde tartışılamayacak kadar AK Partilidirler. Durumdan vazife çıkararak rol kapma peşinde koşmak, AK Teşkilatlarda görev yapmış hiçbir arkadaşımıza yakışmaz. Genel Merkezin belirleyeceği adayla tek listeyle bayram havasın da kongremizi gerçekleştirmektir. Partimizi kamuoyu nezdinde tartıştıracak hiçbir hareketin içinde şu ana kadar olmadığım gibi bundan sonra olmam da mümkün değildir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler