AK Parti kurucu üyesi Yılmaz'dan Trabzon'a hakaret eden kişiye tepki!

Avukat Nusret Yılmaz Trabzonlular'a hakaret eden şahısa tepki gösterdi

AK Parti kurucu üyesi Yılmaz'dan Trabzon'a hakaret eden kişiye tepki!

Haber61 Haber Servisi

Son dönemde özellikle sosyal medya üzerinde Trabzonlu olan Ekrem İmamoğlu'nu eleştirmek isteyen bazı kesimlerin Trabzon'u "Pontus, Rum" olarak nitelendirmesine bir tepki de Avukat Nusret Yılmaz'dan geldi.

AK Parti'nin kurucu üyelerinden biri olan Nusret Yılmaz, Şevki Mert Akın isimli bir şahısın Ekrem İmamoğlu'nun Trabzon'daki mitinginden bir fotoğrafını paylaşıp  "Ekrem İmamoğlu Trabzon'da Pontus Rum Cemiyeti tarafından işte böyle karşılandı. Zira adam İstanbul'u yeniden Konstantinopolis yapan kişi... Biz demiyoruz Atatürk'ün denize döktüğü Yunanlar diyor" ifadelerini kullanmasına tepki gösterdi.

Yılmaz bu ifadelere  "Kurtuluş mücadelesinde en ön safta yer alan, vatanseverliği ile bilinen, vatan için 15 yaşındaki Eren’lerini toprağa veren Trabzonluları, lügata içerik eklemek zorunda bırakanların kulaklarını bolca çınlatıyoruz!."  şeklinde yanıt verdi.

Yılmaz'ın yanıtı sonrasında çok sayıda tepki alan şahıs daha sonra paylaşımını sildi.

şevki

nusret

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber