AK Parti heyetinden TTSO'ya ziyaret

AK Parti Ortahisar heyeti TTSO'yu ziyaret etti.

AK Parti heyetinden TTSO'ya ziyaret

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TTSO) ziyaret etti.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen AK Parti Ortahisar İlce Başkanı Selahaddin Çebi, "Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'na şehrimize verdiği katkılar nedeniyle teşekkür ediyoruz. TTSO ile elbirliği içinde çeşitli projeleri şehrimize kazandırmak istiyoruz. Türkiye'deki 24 ilden daha büyük olan Ortahisar'da Organize Sanayi Bölgesi kurulmasını, 9 mahallede üretilen ve gelecek sene 7 bin 500 tona çıkacak çay üretiminin değerlendirilmesi için orta ölçekli bir çay fabrikası yapılmasını bekliyoruz. Ayrıca artan ticareti göz önünde bulundurarak depo alanlarının oluşturulması, konuttaki daralmanın önüne geçebilmek ve sektörün önünü açabilmek için imar çalışmalarının tamamlanması gerekiyor. Üniversite öğrencilerimizin sosyal imkanlar ve donatılara yönelik ihtiyaçlarıyla ilgili de projelerimiz var.  Şehrimizin ve ülkemizin en önemli gücü iş dünyasıdır. İş dünyası ayakta kalmazsa Türkiye ayakta kalamaz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve bakanlarımız da iş dünyasına önem veriyor. İstişare önemli ve biz de Trabzon Ticaret ve Sanayi Odamızla güç birliği içinde şehrimiz için projeler üretmeye devam edeceğiz. Yatırım Adası Endüstri Bölgesi projesinin de önemini biliyor ve destekliyoruz" dedi.

HACISALİHOĞLU TTSO'NUN ÇALIŞMALARINI ANLATTI

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da ziyaret nedeniyle AK Parti heyetine teşekkür ederek, "Ayrıca şehirle ilgili hassasiyetlere verdiğiniz önem nedeniyle de teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik içinde yapılan çalışmalardan elbette şehrimiz faydalanacaktır. Ortahisar ilçesine elbette ki bir OSB gereklidir. Ayrıca ciddi miktarlara çıkan çayda da katma değeri yüksek hediyelik bir çay çeşidi üretilmesini destekliyoruz. Büyüyen ticaret hacmine yönelik olarak depo alanları da Ortahisar için büyük ihtiyaçtır" ifadesini kullandı.

AK Parti heyetinden TTSO'ya ziyaretBaşkan Hacısalihoğlu ayrıca AK Parti heyetine odanın çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber