AK Parti'den "tek vücut tek yumruk" mesajı

Süleyman Soylu başkanlık yaptı, İl Başkanlığında Trabzon yatırımları masaya yatırıldı

AK Parti'den "tek vücut tek yumruk" mesajı
Haber61/Haber Servisi
Levent USTABAŞI


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. 18 Mart Şehitler Haftası nedeniyle Şehitler Mezarlığını ziyaret eden Bakan Soylu ardından AK Parti Trabzon İl binasında Milletvekilleri Adnan Günnar, Muhammet Balta, Salih Cora’yı da yanına alarak Trabzon’un yatırımlarını masaya yatırdı. İl yöneticilerini de katıldığı toplantıyı İl Başkanı Haydar Revi organize etti. 

İlçelerde ki yatırımlarla ilgili bilgiler alan Bakan Soylu, yatırımların hızlanması için neler gerektiği konusunda önerileri değerlendirdi. Bu toplantıya Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu Amerika’da olmasından dolayı katılmadı. Bu fotoğraf son günlerde gelen eleştirilere de cevap niteliğindeydi. Bakan Soylu ile Milletekilleri arasında sorun var kulisleri gün yüzüne çıkarken bu birliktelik fotoğrafı da bir cevap niteliğinde değerlendirildi.

Toplantıyla ilgili sadece Milletvekili Salih Cora, şu paylaşım yaptı; 

“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 25 Mart'ta partimizin il kongresine teşrifleri ile alakalı olarak İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun yönetiminde belediye başkanlarımız ve ilçe başkanlarımızın katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdik.

Her zaman olduğu gibi gelecek hafta sonunda da hemşehrilerimizle sayın Cumhurbaşkanımızı Trabzonumuza yakışır şekilde karşılayıp ağırlayacağız.”

Milletvekili Balta ise şunu yaptı;

“Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle 25 Mart'ta gerçekleştirecek İl Kongresi öncesi Belediye Başkanlarımız, İlçe başkanlarımızın katılımlarıyla bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik..”

Bu arada  Trabzon Esnaf, Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi'nin Genel Kurulu'na Milletvekilleri Salih Cora ile Muhammet Balta katıldı.Konuşma yaptılar. Bakan Soylu ise o saatlerde Zorlu Grand Otel’de Şehit Aileleri için verilen davetteydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler