Ak Parti'den Akyazı'ya bir hastane açıklaması daha

Haydar Revi'den açıklama...

Ak Parti'den Akyazı'ya bir hastane açıklaması daha

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi sosyal medya hesabından Akyazı'ya düşünülen Şehir hastanesiyle ilgili detaylı bir açıklama yaptı.

Revi şunları söyledi; Kıymetli hemşehrilerim, Sağlık Bakanlığımızın Akyazı’da yapmayı planladığı Şehir Hastanesiyle alakalı yazdıklarınızı tek tek okudum. Öncelikle sizlerin de ifade ettiği şekliyle Şehir Hastanesi, hem şehrimiz hem de bölgemiz için bir ihtiyaçtır. Şehir Hastanesi projemiz 7 Haziran ve Kasım Genel Seçimlerinde, siz hemşehrilerimize verdiğimiz sözler arasında yer almıştır. Bu karar bir teşkilat kararı olup Bakanımızın, Milletvekillerimizin ve Teşkilat Mensuplarımızın karşı çıkma ya da destek olmama gibi bir durumu söz konusu değildir.

Eleştirilerinizin odak noktası Şehir Hastanesinin, Akyazı Stadının yanına yapılacak olmasıydı. Sizlere farklı ülkelerden örneklerin görsellerini paylaştım. İspanya’da Real Madrid ve Barcelona, İngiltere’de Chelsea ve Lıverpool , Almanya’da Borussia Dortmund, Fransa’da şehir stadyumu ve Marsilya’daki stadın yanında sosyal donatılar yer almaktadır. Stadyumları incelerseniz, hemen yanı başında Spor Tesisleri, AVM’ler, Oteller, Hastaneler ve Ticari Kuruluşlar da olabilmektedir.

Gayretimiz ve çabamız, vatandaşlarımızın daha iyi sağlık hizmeti alabilmesi yönünde adımlar atmaktır. Söz konusu olan proje ve birçok projemizi hazırlarken şehrimizdeki STK temsilcileriyle istişaremiz olmuş ve olmaya da devam edecektir. Son olarak millete rağmen millete hizmet olmaz, böyle bir anlayış içerisinde değiliz fakat fırsatları ve imkanları en iyi şekilde kullanmamız gereklidir.







HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber