AK Parti Danışma Meclisi toplantısı yapıldı

Trabzon'da Ak Parti Akçaabat Danışma meclisi toplantısı yapıldı.

AK Parti Danışma Meclisi toplantısı yapıldı

AK Parti Akçaabat İlçe Danışma Meclisi toplantısı Trabzon Milletvekili Adnan Günnar’ın katılımı ile yapıldı.

Günnar, danışma meclisinde yaptığı konuşmada,  FETÖ terör örgütünün yaptığı darbe kalkışmasında  milletin ve ilerlemekte olan Türkiye'nin mağdur edildiğini söyledi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar,  partisinin Akçaabat İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

İlçe Başkanı Emre Akgün, .Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, il yönetim kurulu üyeleri ve partililerin katıldığı toplantıda konuşma yapan Milletvekili Günnar, FETÖ terör örgütünün yapmaya kalkıştığı darbe girişiminin ilerlemekte olan ülkenin önünü kesmek için bir ihanet olduğunu kaydederek, “Türkiye çok hızlı bir şekilde kendi öz kaynaklarıyla halkın samimiyetiyle ilerilere gidiyor. FETÖ, PKK, DAEŞ gibi terör örgütleri ve bunların arkasındaki üst aklın yaptıkları hamlelerle huzurumuzu kaçırıp ülkemizin gelişmesini ve başarılı olmasını engellemeye çalışıyorlar. FETÖ meselesinde, bu aziz millet demokrasi nasıl savunulur, bunu bütün dünyaya göstermiş oldu. Şehitler verdik, gazilerimiz oldu. İçimiz yandı. Hedeflenen ve amaçlanan şey ülkemiz için çok vahim neticeler doğuracaktı. Ama bir gerçeği unutmuşlar. O da, necip milletimizdi. Milletimizin başı sağolsun, Gazilerimize Allah'tan acil şifalar, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. FETÖ, yapmış olduğu bu darbe kalkışımı ile hepimizi mağdur etti. Hainler devlet kurumlarının içine bilinçli, maksatlı ve sistematik bir şekilde sızarak, ülkemize bu düşmanca tavrı gerçekleştirerek, ‘Vatan haini’ olmuşlardır. Yaşadıkları çevrelerde çok sağlam diye bilinen kişiler  ‘ByLock’ kullanıcısı çıkıyorsa, bu kişiler hakkında hüsnüniyet taşımamız bizden beklenemez. Bir şekilde, paralel yapının içinde yer almış kişilerden, yapmış oldukları hasmane ve haince davranışların hesabı tek tek sorulacaktır. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Bizim devletimiz bir hukuk devletidir. Yapılmış olan bu ihaneti hukuk çerçevesinde değerlendirerek, bağımsız Türk Mahkemeleri tarafından hak ettikleri cezaya çarptırılacaklardır. Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sevk ve idaresinde Allah'ın izniyle, milletimizin katkılarıyla bu sorunların üstesinden bir bir geleceğiz. Milletimiz bunu sağduyu ve sabırla bekleyerek görecektir inşallah” dedi.






 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler