AK Parti Çaykara'da başkan belli oldu

AK Parti Çaykara'da ilçe başkanı yapılan kongre ile belli oldu.

AK Parti Çaykara'da başkan belli oldu

Trabzon'da AK Parti Çaykara İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammet Avcı, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Trabzon İl Koordinatörü Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, delegeler ve teşkilat mensupları katılımlarıyla gerçekleşti. 

Kongrede yaptığı konuşmada AK Parti İlçe yönetimine girecek olanların sorumluluklarının büyük olduğunu belirten Başkan Revi "Bizler de bugün burada  aynı hassasiyetle yine elini taşın altına koyarak gayretle mücadele edecek insanları seçeceğiz. Bu sebeple seçilecek olan kardeşlerimizin sorumluluğu büyük. Recep Tayyip Erdoğan gibi bir dünya liderinin partisinin temsilcisi olmak kolay değil! Hepimiz nerede olduğumuzun farkında olacağız. Darılma, kırılma, küsme gibi bir lüksümüz yok! Gece gündüz demeden çalışmak zorundayız." ifadelerini kullandı. 

AK Parti'nin başarılı şekilde yoluna devam edeceğini söyleyen Revi " Tevazu samimiyet ve gayretle mücadele ettiğimiz sürece başarı ulaşmamız çok daha kolay olacaktır. Bu niyetle birlikte bütün sorunların üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. 19 yıldır ülkemizin gelişmesinde, dönüşmesinde ve büyük bir atılım ve kalkınma hamlesi yapmasında mücadele eden fedakar teşkilat mensuplarımızı sevgi ve saygıyla anıyorum. Davamız güne kadar nasıl geldiyse; bizler de aynı hassasiyetle daha ileri taşıyacağız."şeklinde konuştu. 

AK Parti Çaykara İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresinde tek liste ile seçime gidildi.

Listeye göre mevcut İlçe Başkanı Muhammet Selçuk yeniden görevine devam edecek.

AK Parti Çaykara'da başkan belli oldu

AK Parti Çaykara'da başkan belli oldu

AK Parti Çaykara'da başkan belli oldu

AK Parti Çaykara'da başkan belli oldu

AK Parti Çaykara'da başkan belli oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber