AK Kadınlardan Yerli Üretime Destek 

Trabzon'da bu yıl 2. düzenlenen Hanımeli Çarşısı yoğun katılım ile açıldı. 

AK Kadınlardan Yerli Üretime Destek 

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından bu yıl 2. düzenlenen Hanımeli Çarşısı yoğun katılım ile açıldı. 

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları tarafından ‘AK Kadınlar Yerli Üretir, Milli tüketir ekonomiye destek verir.’ sloganıyla açılışı gerçekleştirilen Hanımeli Çarşısı’na ürettikleri ürünler ile 18 ilçe katkı sağladı. 

Hanımeli Çarşısının yerli üretimi teşvik ederek kadınları aktif iş yaşamına hazırladığını belirten AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen "Bu güzel etkinliğe ev sahipliği yapmaktan büyük onur duyuyoruz. Hem yerli ürünlerimizin tanıtımını yapıyoruz hem de kadınları üretime teşvik ediyoruz." dedi. 

Hanimeli Çarşısı'nın geçen yıl olduğu gibi yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Sürmen "18 İlçenin katılımıyla gerçekleşen çarşıda, evinde üretim yapan kadınların ürettiklerini satma imkanı tanıyoruz. Her yıl geleneksel hale getireceğimiz çarşımıza Trabzon genelinde yoğun ilgi var. Hanımeli Çarşı açılışına Katılan AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğluna, AK Parti Trabzon İl Başkanımız Haydar Revi’ye, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu'na, Aile, Çalışma ve Sosyal Poltikalar İl Müdürü Ahmet Kurt’a çok teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.

Etkinlikte kısa bir değerlendirme yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Birbirinden kıymetli el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği ve satışa sunulduğu bu tür etkinlikleri çok önemsiyoruz ve sayılarını artırmak istiyoruz. Kadınların hayatın her alanında yer almaları ve üretime katılmalarını çok önemsiyoruz ve bu konuda projeler geliştiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlarımıza her alanda destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber