Ak İnşaat Saral ile anlaştı

450 konutlu yaşam kompleksinin satışına başlandı

Ak İnşaat Saral ile anlaştı

Haber61/Haber Servisi

Saral Gayrimenkul şimdide Ak İnşaatın hazırlamış olduğu Ak Towers 450 dairelik yaşam kompleksinin satışına başladı. Hekimoğlu Lojistik’e verdiği satış hizmetinden sonra Ak İnşaatın satışlarını da güvenli ve daha profesyonel şekilde pazarlamasını üstlendiğini duyurdu.

Saral Gayrimenkul Alanya Ve Kıbrısta yapacak olduğu yeni proje satış anlaşmalarıyla da dünya üzerindeki satış ofislerini de artırmaya devam edeceğinin sinyalini verdi.


Saral Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, “Uzman kadromuzla Ak İnşaat’ın bu güzel projesine büyük katkılar sağlayacağımıza inanıyorum. Doğru kitleye doğru zamanda ulaşmak ve doğru şekilde anlatmak çok önemlidir. Bu noktada projemizin en ince detayına kadar vereceğimiz hizmetle anlatacağız. Trabzon’un en gözde projelerinden birini hazırlayan Ak İnşaat yöneticilerini tebrik ediyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber