Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden servis hizmeti

Trabzon Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı kuruluşlara ücretsiz servis hizmeti sağlanacak.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden servis hizmeti
Trabzon Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Trabzon İl Müdürlüğümüz’den hizmet alan vatandaşlarımıza yönelik  ücretsiz servis araçlarımız hizmete başlamıştır.

Halkımızın Müdürlüğümüze ve bağlı kuruluşlarımıza erişilebilirliliğini ve ulaşılabilirliliğini kolaylaştırmak amacıyla, kaliteli hizmet sunmayı temel ilke edinen  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz  tarafından hizmete konulan  ücretsiz servis araçlarımızın güzergahları  aşağıda belirtilmiştir." 
 

  1. DURAK :  MOLOZ
  2. DURAK : ATAPARK
  3. DURAK : VALİLİK 
  4. DURAK : MEYDAN
  5. DURAK : ORTAHİSAR SHM
  6. DURAK : TRABZON ASP İL MÜDÜRLÜĞÜ + TRABZON REH.A.D.M.MÜDÜRLÜĞÜ
Konuyla ilgili açıklama yapan İl Müdürü Ahmet KURT "Sayın Bakanımız ve Sayın Valimiz Yücel Yavuz‘nda destekleri ile müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarımıza ulaşım ağını kolaylaştırmak amacıyla ücretsiz servis araçlarımız bundan böyle halkımızın hizmetindedir “ dedi. Müdür Kurt, "Halkımızın hizmetlere erişimini ve ulaşımını kolaylaştırmak bizim kurum olarak en önemli vazifelerimizdendir .Hizmetin gönül ve sevgi işi olduğunu insanı sevmeden hizmet olmaz" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber