Ahmet Metin Genç'ten Başbakan'a teşekkür

Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç, Başbakan Binali Yıldırım'ın Trabzon ziyaretinde dile getirdiği, Trabzon-Erzincan demiryolu hattı, ikinci kamu üniversitesi ve şehir hastanesi projelerin hayata geçirileceğini ifade etmesinden dolayı Başbakan Binali Yıldırım'a teşekkürlerini iletti.

Ahmet Metin Genç'ten Başbakan'a teşekkür
Başbakan Binali Yıldırım'ın özellikle Trabzon-Erzincan demiryolu hattının 2023 yılına kadar yapılacağı açıklamasının Trabzon ekonomisi için hayati önem taşıdığını belirten Başkan Genç, bunun yanında uzun zamandır konuşulan ve şehrin gündeminden düşmeyen şehir hastanesi, ikinci kamu üniversitesinin yapılacağının bizzat Başbakanın ağzıyla deklare edilmesinin kendilerini son derece memnun ve mutlu ettiğini söyledi.

HÜKÜMETİMİZİN ARKASINDA OLMALIYIZ

Her bir projenin Trabzon'u bölgenin ekonomide, ulaşımda, sağlıkta ve eğitimde çekim merkezi haline getireceğine dikkat çeken Başkan Genç, "Şehrimiz sanayi ağırlıklı bir şehir değil. Bu açığımızı da turizm, eğitim, tarım gibi sektörlerle kapatmaya çalışıyoruz. Turizmde geldiğimiz nokta ortada. Başbakanımızın açıkladığı gibi AK Parti iktidarında Trabzon'a 14 katrilyonluk yatırım yapıldı. Bu yatırımlar sayesinde Trabzon sağlıkta, eğitimde ve tarımda çağ atladı. Şehrimizi ziyaret eden Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın şehrimiz için aciliyet taşıyan demiryolu, şehir hastanesi ve ikinci kamu üniversitesi gibi yatırımların hayata geçirileceğini beyan etmesini son derece önemli buluyorum. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun ve milletvekillerimizin bu projelerin yapılması için ellerinden gelen destekleri ortaya koyacaklarından da eminim. Şehir olarak bu projelerin hayata geçmesi için tüm gücümüzle birlikte hükümetimizin ve bakanlarımızın arkasında olmalıyız." sözlerine yer verdi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber