Ahmet Metin Genç'ten Ülkü Ocakları'na ziyaret

Genç, Ülkü Ocakları ile Alperen Ocakları'nı ziyaret etti

Ahmet Metin Genç'ten Ülkü Ocakları'na ziyaret

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Trabzon Ülkü Ocakları ile Trabzon Alperen Ocakları'nı ziyaret etti. İlk ziyaretini Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Bostan'a gerçekleştiren Başkan Genç, Ülkü Ocakları'nın genç nesillere milli ve manevi değerlerin öğretilmesi açısından çok önemli bir işlevi yerine getirdiğini söyledi.



"KÜLTÜR EROZYONUNA KARŞI KORUYOR"
Başkan Genç, "Gelecek nesillerimizi her anlamda donanımlı bireyler olarak yetiştirmeliyiz. Ülkemizde oynanan oyunları, milletimizi ayrıştırma ve bölme politikalarına karşı bilinçli bir nesil yetiştirmeliyiz. Hedef ülke Türkiye'nin ve Türk milletinin bağlarını gevşetip bölüp ayrıştırmaya çalışıyorlar. Ülkemizdeki bütün etnik unsurları kışkırtarak Türk milletinin birlik ve beraberliğine büyük bir darbe indirmek istiyorlar. Bu anlamda milletimizin birliğini daim edecek, milli ve manevi değerleri, milli kültürümüzü gençlerimize bütün yönleriyle anlatacak ve onları yabancı kültür erozyonundan koruyacak sizin gibi sivil toplum örgütlerimize ihtiyacımız var. Bu yönden sizlerin çalışmalarını çok önemli ve değerli buluyorum." dedi.



"BİZİ ONURLANDIRDINIZ"
Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanı Emirhan Bostan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Başkanımızın sivil toplum örgütlerini ziyaretlerini çok anlamlı bulunuyorum. Trabzon olarak aynı hedef doğrultusunda kenetlenerek şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek için çaba sarf etmeliyiz. Kamu kurumları ve belediyelerle diğer sivil toplum örgütleri arasında kurulan ilişkileri daha geliştirmeliyiz. Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz ve şehrimizin daha güzel olması için çalışıyoruz. Bir araya  gelerek fikir alışverişinde bulunmak bu manada oldukça önemlidir. Başkanımız da sağolsun, bizleri ziyaret ederek onurlandırdı. Kendisine bir kez daha bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum." ifadelerine yer verdi.



ALPERENLER MUHSİN BAŞKAN'IN EMANETİ
Alparen Ocakları'nı da ziyaret eden Başkan Genç, Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Kara ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet etti. Başkan Kara ziyaretlerinden dolayı Genç'e teşekkür ederek, "Kurucu Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun çizdiği yolda tavizsiz bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz." sözlerine yer verdi. Başkan Genç ise Alperen Ocakları'nın Muhsin Başkanın, Türk milletine emaneti olduğunu ifade ederek, Başkan Kara'ya ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler