Ahmet Metin Genç'ten 10 Kasım mesajı

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 79. ölüm yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ahmet Metin Genç'ten 10 Kasım mesajı
Mesajında büyük önder Atatürk'ün İstiklâl Harbi'ni kazanarak Türk milletini daha güçlü ve saygın bir şekilde yeniden tarih sahnesine taşıdığını belirten Genç, "Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletinin gönlünde çok her zaman ayrıcalıklı bir yere sahiptir. İstiklâl Harbimizin kahraman komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk yaptıklarıyla dünyadaki bütün mazlum milletlere ilham kaynağı olmuştur. Sadece savaş alanlarında değil, bir devlet ve siyaset adamı olarak da ortaya koyduğu eşsiz liderlik ve icraatlar sayesinde Türkiye Cumhuriyeti bugüne kadar varlığını güçlü bir şekilde korumuştur. Türk milleti bir kez onun önderliğinde daha güçlü ve saygın bir şekilde tarih sahnesine çıkmıştır. O, yalnız vatan topraklarını kurtarmakla yetinmemiş, aynı zamanda ata yadigarı bu topraklar üzerinde yaşayan milletimizin ruhuna işleyen ve hiç sönmeyen bağımsızlık ve medeniyet ateşini de tüm yurda yaymıştır. 10 Kasım 1938'de ebediyete intikal eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü 79. ölüm yıldönümünde bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyoruz." ifadelerine yer verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber