Ahmet Metin Genç'ten 1 Mayıs mesajı

Ahmet Metin Genç “İşçimizin bir gün değil hergün yanındayız”

Ahmet Metin Genç'ten 1 Mayıs mesajı

Dünyanın birçok ülkesinde emek ve işçi bayramı olarak kutlanan 1 Mayıs ile alakalı Ortahisar Belediye Başkanı Avukat Ahmet Metin Genç açıklamalarda bulundu. Başkan Genç, “ 1 Mayıs Ülkemiz ekonominin her noktasında emekçilerin alın teri ve emeği bulunmaktadır.

Türkiye’nin daha kalkınmış, daha üretken hale gelmesi için çalışan emekçilerimiz bu toprakların en önemli sermayesidir.”ifadelerine yer verdi.

1 Mayıs dünya işçilerinin birlik, dayanışma ve mücadele günleridir, eğer bu bayramı kutluyorsak bu emekçi ve işçi sınıfının tarih boyunca verdiği bedeller sayesinde olduğunu vurgulayan Genç, “ İşsizliğin giderek arttığı böyle bir dönemde emekçi kardeşlerimize destek olmak için sadece 1 Mayıslarda değil, her zaman yanlarındayız. Bizler de sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak, çalışanlarımızın ve emekçilerin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Başta İş sağlığı ve güvenliği olmak üzere işçilerin hak arayışları konusundaki girişimleri ve sendikal faaliyetlerini destekledik. Beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan Belediyemizin fedakâr işçileri olmak üzere tüm işçi ve emekçi halkımızın bu anlamlı günlerini en güzel duygularımla kutluyor, saygılar sunuyorum.”dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber