Ahmet Metin Genç, öğretmenleri unutmadı

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, öğretmenleri ziyaret etti.

Ahmet Metin Genç, öğretmenleri unutmadı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ali Soylu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen Öğretmenler Günü kutlamasına katıldı. 


Okul Müdürü Mustafa Öztürk ve öğretmenler tarafından karşılanan Başkan Genç, öğretmenlerin gününü tek tek tebrik ederek onlara günün anlamına uygun olarak çeşitli hediyeler takdim etti. Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Başkan Genç, öğretmenlerin herkesin yaşamında çok büyük anlamlar ifade ettiğine dikkat çekerek, “Çok anlamlı bir günde çok güzide bir okulumuzdayız. Bizlerin yetişmesinde, bugünlere gelmemizde öğretmenlerimizin çok büyük emeği olmuştur. Bugün önemli bir gün. Bizleri hayata hazırlayan, hayatı öğreten ihtiyaç duyacağımız bütün bilgileri ve değerleri bizlere aşılayan fedakar öğretmenlerimizin gününü kutluyoruz. Öğretmenlerin herkesin yaşamında çok büyük anlamlar ifade ettiğini belirtmek isterim. Esasen sadece bir gün değil, bütün yıl boyunca öğretmenlerimizin kıymetini bilmeliyiz. Maalesef ülkemiz farklı güçlere hizmet eden bir örgütün darbe ve işgal girişimiyle karşı karşıya geldi. Bu tür yapılara karşı uyanık olmalıyız. Bu konuda herkese görev düşüyor. Biz dinimiz İslâm'ın bizden istediği değerleri yeryüzüne yaymakla mükellefiz. İşte atalarımız bunu yaptı. Peki nasıl yaptılar? 1075 yılında Nizamülmülk ile beraber yaptı. O eğitim ordularıyla beraber yaptı. Üzerinizde en çok emeği olan öğretmenlerinizi unutmayın, unutmayalım. Bu manada hepimize, milletimize hizmet eden vefat etmiş bütün öğretmenlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum, tebrik ediyorum. Ve kendilerine görevlerinde kolaylıklar, başarılar diliyorum” dedi. 



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler