Ahmet Metin Genç: Hemşehrilerimiz ile hep omuz omuza olduk 

Ortahisar Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç seçim çalışmalarına devam ediyor.

Ahmet Metin Genç: Hemşehrilerimiz ile hep omuz omuza olduk 

Trabzon Ortahisar ilçesi Cumhur İttifakı adayı ,aynı Zamanda Ortahisar belediye başkanı Ahmet Metin Genç İskenderpaşa ve Taşbaşı esnafını ziyaret etti.. 

Göreve geldiği günden itibaren vatandaşla, esnafla ve STK’lar ile güçlü bir birliktelik kuran Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç , "Göreve geldiğimiz günden bugüne ilçemize hizmetin en iyisini vermek için çaba harcıyoruz. Geride bıraktığımız görev süresi boyunca söz verdiğimiz rekor yatırımları tek tek hayata geçirdik. Ekopark , Kentsel Dönüşüm . Yeni sosyal Donatı alanları , vb bir çok hizmeti hayata geçirdik .Ama her zaman ilk görevimizin gönüllere dokunabilmek olduğunu bilerek çalıştık. Her an hemşehrilerimizle bir arada omuz omuza gönül gönüle olduk. Biz de bu kente ve kentin insanına sevdalıyız. Bu yüzden yapacağımız çok iş, yürüyecek çok yolumuz var" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber