Ahmet Metin Genç: Hainler hesap veriyor

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ahmet Metin Genç: Hainler hesap veriyor
15 Temmuz'da Türk milletinin demokrasiye canı pahasına da olsa sahip çıktığına vurgu yapan Başkan Genç, "15 Temmuz ülkemiz demokrasi tarihinde eşi ve benzeri olmayan bir kahramanlık destanıdır. 7'den 77'ye herkes sokak ve meydanlara dökülerek ülkemizi işgal etmek isteyen hain çeteye karşı cesur bir mücadele yürütmüştür." dedi.  

ÜLKEMİZİN ÜZERİNDE EMELLERİ OLANLAR HÜSRANA UĞRAYACAK

Devletin içine sızan hain FETÖ çetesinin milletin azim ve kararlığı karşısında bozguna uğrayarak Türk adaletine teslim edildiğini kaydeden Başkan Genç, "Artık bundan sonra da Türk milleti hiçbir şekilde milli egemenliğini gasp etmek isteyenlere karşı müsamaha göstermeyecektir. 15 Temmuz tarihi bunun en tipik örneğidir. Ezelden beri hür yaşamış Türk milletini esaret altına almak isteyenler asla emellerine ulaşamayacaklarını bir kez daha görmüşlerdir. 15 Temmuz tarihi Türk demokrasi tarihine altın harflerle yazılacak çok önemli bir eşik niteliğindedir. Türk milleti hainlerin bütün girişimlerine ve teşebbüslerine karşı birlik ve beraberliğinden ödün vermeyerek bu hain ve kahpe girişimi geri püskürtmüştür. Devletimizin içine sızan hain FETÖ çetesi milletimizin azim ve kararlılığı karşısında bozguna uğrayarak Türk adaletine teslim edilmiştir. Şimdi bu hainler Türk yargısına hesap vermektedir. Bundan sonra da ülkemizi ve milletimizi bölmek isteyen şer odaklarına karşı her zaman tek vücut olarak hareket edeceğiz. Ülkemiz üzerinde emelleri, planları olan şer odakları, milletimizin sağduyusu karşısında her zaman olduğu gibi bugün de hüsrana uğrayacaklardır. Bu  vesilelerle 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle şehit olan bütün vatandaşlarımıza, asker ve polislerimize Allah'tan rahmet diliyorum ve ruhları şad olsun diyorum. Gazilerimize de Allah'tan şifalar diliyorum.  Şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak için bütün vatandaşlarımızı 15 Temmuz anma programlarına katılmaya davet ediyorum." ifadelerine yer verdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber