Ahmet Metin Genç: Dünya Trabzon'u konuşuyor. Video Haber

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Haber61'e konuştu

Ahmet Metin Genç: Dünya Trabzon'u konuşuyor. Video Haber

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti İl Başkanlığı’nın düzenlediği bayramlaşma töreninde Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Genç Trabzonspor’un şampiyon olması nedeniyle çok mutlu olduğunu belirterek şöyle konuştu;

Şampiyon olduk onun mutluluğunu yaşıyoruz. Akabinde işçi bayramı ve ramazan bayramımız. Kelimelere sığmayacak duygular yaşıyoruz. Şampiyon olduk o anı nasıl yaşayacağımı bilmiyordum. Sahaya girdim. Şapkam da gitti, kim aldıysa hediye olsun. Bir cana zeval gelmediği için çok mutluyuz. 8. Şampiyonluğumuzu aldık bazı kesimler hazmedemese de. Çok büyük farkındalık yapmaya çalıştık. Bir cana zeval gelmedi. En büyük mutluluğumuz. Trabzon meydanında büyük emek verildi. Mükemmel organizasyonlar oldu dünya Trabzon’u konuşuyor. Sırada Mars var orada bir şey olacaksa Trabzon olmalı.

Play-off’la şampiyonlar ligine gideceğiz. Sadece 246 Milyon TL bir gelir var. Bu müthiş bir reklam oldu. Şehir şuanda dolu dolu bir turizm sezonu geçirecek. Herkese hayırlı olsun.

Trabzon’da kupa merasimi mutlaka olacak. Bu coşkulu kutlamayı İstanbul’daki taraftarımız da hak ediyor. Orada oynanırsa bundan alınmayız. Bu coşkuyu onlar da yaşasınlar.

Ben bu süreçte basınımız olarak farkındalık açısından büyük destek olduğunuz için size de teşekkür ediyorum.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber