Ahmet Metin Genç: AK Parti'nin asıl gücü teşkilatlardır

Başkan Genç, AK Parti'nin asıl gücünün teşkilatlar olduğunu söyledi.

Ahmet Metin Genç: AK Parti'nin asıl gücü teşkilatlardır

Ortahisar Belediye Başkanı ve AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç, AK Parti kurucu teşkilat mensupları ve mahalle başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantı öncesi konuşan  Başkan Genç, AK Parti'nin asıl gücünün teşkilatlar olduğunu söyledi.

Başkan Genç, AK Parti'nin kesintisiz 16 yıllık iktidarında en büyük pay sahibinin teşkilatlar olduğuna vurgu yaptı.
Genç, "Kurucu başkanlar ve teşkilat mensupları olarak ilk günlerde hangi zorluklarla mücadele ettiğimizi çok iyi bilmeliyiz. Bugünlere gelmemizde en büyük pay sahibi teşkilatlarımız ve onların fedakârca çalışan mensupları olan sizlersiniz. AK Partiyi var eden ve her seçime damgasını vuran bu güçlü teşkilat yapısıdır. Eğer, gücümüzü hâlâ daha bütün zorluklara rağmen koruyabiliyorsak, o heyecanı, o azmi hâlâ daha diri tutabiliyorsak; bunu sağlayan sizlersiniz. Sizlerin emeğinin, alın terinin hiçbir surette yerini tutabilecek başka bir şey yoktur. Bunun bilincinde olmanızı istiyorum. 31 Mart Yerel Seçimleri'nde partimizin sloganı olan "Memleket işi, Gönül işi" söyleminde olduğu gibi bizim işimiz memleket, bizim işimiz gönüllere girmek. O nedenle de 16 yıldır kesintisiz iktidarımızda en büyük pay sahibi sizlersiniz. Her seçimden galip çıkıyorsak bu başarının asıl sahibi sizlersiniz. Biz milletimizin meselesini her zaman kendi meselemiz olarak gördük, bu aziz vatanı kendi meselemiz bildik. İşte bu yüzdendir; hâlâ dimdik, dipdiri ayaktayız. İnşallah liderimiz, önderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda üzerimize düşen hiçbir sorumluluktan ve görevden kaçınmayacağız. Ve AK davamızı hep birlikte daha güçlü ve sağlam temeller üzerinden geleceğe taşıyacağız. Sizleri bir kez daha fedakârca çalışmalarınızdan ve ortaya koyduğunuz emekten dolayı kutluyorum. Toplantımıza iştirak ettiğinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi, şükranlarımı iletiyorum." ifadelerine yer verdi.Kurucu Merkez İlçe Başkanı Mustafa Yanmış konuşmasında, “Ak Parti kurulurken çok büyük bir emek ve gayret ile kuruldu. Bu ekip, bu kadro Ak partimizi bu günlere getirdi. Sizlere çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, “Ak Parti vefa partisidir. Bizim için asıl olan vefadır. Ak kadrolarda kuruluşundan bugüne görev yapmış ilçe yöneticilerimiz ve mahalle teşkilatlarımız ile bir araya gelerek hasbihal edelim dedik. Bu dava emekleriniz ve özverileriniz ile bugüne geldi. Hizmetlerinize sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Eski Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın ise konuşmasında, “Bugüne kadar görev yapan dostları, dava arkadaşlarımı bir arada görmek çok güzel bir duygu. Ak Parti bu hassasiyeti ön planda tuttuğu için bugünlere büyüyerek geldi” ifadelerini kullandı. Toplantıya Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Eski Bakan Recep Akdağ , Trabzon Milletvekilleri Salih Cora , Adnan Günnar ,Ak parti Eski İl Başkanları İbrahim Keskin , Ali Rıza Akdeniz , İl Başkanı Haydar Revi , Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkanı Orhan Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu ve çok sayıda partili katıldı .

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber