Ahmet Külekçi'den mesaj - "Hani verilen sözler?"

Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi'den hemşehri dernekleri uyarısı.

Ahmet Külekçi'den mesaj - "Hani verilen sözler?"

Trabzon’da hemşeri derneklerine verilen sözlerin yerine gelmesini isteyen Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi “Bizi seçimden seçime hatırlamayın” mesajını verdi.

Trabzon’da hemşeri derneklerinin önemine ve aldıkları sorumluğun zorluğuna dikkat çeken Trabzon Artvinliler Derneği başkanı Ahmet Külekçi başta Büyükşehir ve Ortahisar Belediyesi olmak üzere, yerel yönetimlerde söz sahibi olanların hemşeri derneklerine yerel seçimler öncesi verdikleri vaatleri hayata geçirmeleri noktasında uyardı.

LOKAL SORUNLARIMIZ VAR

Gümüşhane-Bayburt-Artvin-Ordu ve Erzurum gibi illerin Trabzon’da hemşeri dernekleri olduğunu hatırlatan başkan Külekçi “Derneklerin en önemli sorunları arasında mekan sıkıntısı gelmekte. İllerden gelen hemşerilerimizi dernek lokalleri olmadığı için ağırlayamıyoruz. Hastalarımız özellikle bizden bu konuda yardım istiyor. Atıl durumda olan birçok bina var. Bu binalar hemşeri derneklerine tahsil edilmeli” dedi

Hemşeri derneği adı altında açılan lokallerin kumar ve oyun salonu gibi işletilmesine de tepki kolay başkan Külekçi “Bu tam bir rezalettir büyük ayıptır. Bizim bu şehirde okuyan öğrencilerimiz var. Dışardan gelen mağdur hemşerilerimiz var. Onlara eğer sıcak bir dayanışma ve kaynaşma yeri yapamıyorsak, ağırlayamıyorsak batsın öyle lokal anlayışı. Bu noktada gerekli tüm önlemlerin alınmasını istiyoruz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber