Ahmet Kaya; Trabzon bu dönem beklediği hizmetleri almalıdır

Haber61 başkentte CHP Trabzon Milletvekili seçilen Ahmet Kaya’yı ziyaret etti

Ahmet Kaya; Trabzon bu dönem beklediği hizmetleri almalıdır

Haber61/Haber Servisi Levent USTABAŞI

Haber61 Başkent ziyaretlerinde CHP Trabzon Milletvekili seçilen Ahmet Kaya’yı makamında ziyaret etti. Haber61 İmtiyaz Sahibi Tanju Akıncıoğlu, Genel Müdür Ergun Hardaloğlu ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Ustabaşı, Milletvekili Ahmet Kaya’nın bir araya geldiği ziyarette Trabzon’un sorunları ve çözüm önerileri konularında istişare yapıldı.

“Siyaset mücadele ve müzakere işidir. Ben daha çok müzakereden yanayım, yeri geldiğinde de sonuna kadar mücadeleden" diyen Kaya, “Her bir vatandaşımızla, hemşerimizle bir araya geleceğim. Hepsinin görüşlerini alarak başkentte onların sesi, kardeşleri olacağım” dedi.

Yapıcı muhalefet tarzını benimsediğini ifade eden Kaya, “Mecliste AKPli bir vekil, benim CHP kademelerinde görev yaparken ki dönemini hatırlatarak, ‘senin yapıcı muhalefetini beğeniyor oturup kendi aramızda tartışıyoruz’ dedi. Ben kentimiz adına elimden geleni, iktidarın eksiklerini ve kentimiz adına yapması gerekenleri söyleyerek gündeme taşımak istiyorum” şeklinde konuştu.

Ahmet Kaya; Trabzon bu dönem beklediği hizmetleri almalıdır

Güney Çevre yolu projesinin bir zorunluluk olduğunu ifade eden Kaya, “Yapacak çok işimiz var. Kentimizin önünü açacak projeleri, tozlu raflarda, vaatlerde kalan projeleri hayata geçirmenin vakti gelmiştir. Trabzon fırsatları kaçırmış, kendi kabuğuna sıkışmıştır. Bunu kırması için gerekli çalışmalarımızı yapacağız, uyarılarımızı beklentilerimizi söyleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaya kabine de Trabzonlu 4 bakanın oluşuna da değinerek, " Bu Trabzo'umuz adına büyük bir şanstır, bu şansı iyi kullanmalı ve Trabzon bu dönem beklediği hizmetleri almalıdır. Başka yolu yoktur” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber