Ahmet Ağaoğlu yeniden aday olacak mı? Flaş açıklama!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Aralık kongresinde yeniden başkan adayı olup olmayacağı konusunda açıklama yaptı.

Ahmet Ağaoğlu yeniden aday olacak mı? Flaş açıklama!

Haber61-Spor Servisi

Haber61’e özel açıklamalar yapan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Aralık ayında yapılacak Trabzonspor Olağan Kongresi’nde yeniden adaylığı konusunda yaptığı açıklamada “Kendimizi feda etmeye hazırız” cümlelerini kullandı. Ağaoğlu bunun kendi kararları ile olmayacağını belirterek kamuoyunun ve delegenin bakış açısına göre karar vereceklerini belirtti.

Ağaoğlu Aralık ayında yapılacak kongre için Trabzonspor kamuoyunun ve delegelerinin bakış açısının önemli olduğunu dile getirerek “Trabzonspor’un en sıkıntılı olduğu dönemde biz göreve geldik. Bunun anlamı şu; biz Trabzonspor için kendimizi feda etmeye hazır insanlarız. Süreç ne olursa olsun, kulübü bulunduğu olumsuz koşulların içinden çıkarmak için kendini feda eden insanlarız. Bundan sonrası ne olur, bu da Trabzonspor kamuoyunun takdiridir. “ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber