Afyon’da Avrasya rüzgarı esiyor

Afyon’da Avrasya rüzgarı esiyor

Futsal erkekler birinci lig grup mücadelelerinden başarıyla ayrılan ve Süper Lig’e yükselme mücadelelerine katılmaya hak kazanan Avrasya Üniversitesi salon futbolu takımı Afyon’da düzenlenen yükselme maçlarında ilk maçta önemli bir galibiyet aldı.

 
D gurubunda mücadele eden takım, ilk maçında gurubun etkili takımı Siirt Üniversitesi’ni 5-4 yenmeyi başardı. Avrasya Üniversitesi takımının gollerini Ömer Faruk Bayram (3), İsmail Dağlar Ural (1) ve Ünal Nuroğlu (1) kaydetti. Avrasya Üniversitesi bu galibiyetin ardından bugün saat 12:00 de şampiyonluk maçına çıkıyor. Konya Selçuk Üniversitesi ile karşı karşıya gelecek ekibimiz mücadeleyi kazanırsa Ünilig Süper Lig’e yükselmiş olacak.

Siirt Üniversitesi maçının ardından açıklama yapan Avrasya Üniversitesi çalıştırıcısı Öğretim Görevlisi Samet Zengin, Ülkemizin futbol beşiği Trabzon’dan geliyoruz. Takımımız zorlu bir bölge gurubundan başarıyla çıkarak Afyona Süper Lig yükselme maçlarına gelmiştir. İlk maçımızda güçlü bir takımla karşı karşıya geldik. Bu önemli maçı kazanmamız takımımızın moral ve motivasyonu açısından çok önemliydi. Hepsini gönülden kutluyorum. Bugün de yine güçlü rakiplerden Konya Selçuk Üniversitesi ile karşılaşacağız. Maçı kazanırsak en üst lig olan Süper lige yükselmiş olacağız. Çok yetenekli futbolculardan oluşan bir takımımız var. Bu takımla hem süper lige çıkmamız hem de süper ligde şampiyon olmamız imkansız değil, dedi.

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız teknik ekibi telefonla arayarak tebrik etti. Yıldız, sizlerle gurur duyuyoruz. Avrasya Üniversitesi ailesi olarak her zaman arkanızdayız, bugünkü maçta da başarılı olacağınıza gönülden inanıyoruz,mesajı verdi.

Afyon’da Avrasya rüzgarı esiyor

Afyon’da Avrasya rüzgarı esiyor

Afyon’da Avrasya rüzgarı esiyor

Afyon’da Avrasya rüzgarı esiyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber