Adnan Günnar: "Hep birlikte İstiklal Marşımızı okuyacağız"

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar'dan 23 Nisan mesajı.

Adnan Günnar: "Hep birlikte İstiklal Marşımızı okuyacağız"

Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar TBMM'nin açılışının 100. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Türkiye Cumhuriyeti devletinin kuruluşuyla neticelenen, İstiklâl ve Bağımsızlık mücadelemizin yönetildiği, millet iradesinin tecelligahı Gazi Meclisimizin kuruluşunun 100 yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Milletvekili Günnar; "Gazi Meclisimizin açılışının 100. yıl dönümünü ve dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Aslında bu anlamlı günü çok büyük kalabalıklar ve görkemli törenlerle kutlamayı planlamıştık. Ancak tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını dolayısıyla alınan tedbirlere uygun olarak bu anlamlı günümüzü bu yıl evlerimizde kutlamak zorunda kaldık. TBMM Başkanlığımızın davetiyle bu yıl 23 Nisan Perşembe akşamı saat 21:00'de ellerimize bağımsızlığımızın sembolü olan şanlı bayrağımızı alarak hep birlikte balkonlarımızdan güçlü bir şekilde İstiklal Marşımızı okuyacağız. Böylelikle tüm dünyaya birlik ve beraberliğimizi bir kez daha göstereceğiz. Bu davete, yarınlarımızın ve güçlü Türkiye'nin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin icabet ederek coşkuyla katılacağına yürekten inanıyorum. Bu vesileyle Gazi Meclisimizin açılışının 100 yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, İstiklal Harbimizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyor, 23 Nisan akşamı başlayacak olan Mübarek Ramazan ayını da tebrik ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber