8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlu Olsun

Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan GEDİKLİ'den kadınlar günü mesajı.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlu Olsun

Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan GEDİKLİ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Gökhan GEDİKLİ yayınladığı mesajında şu konulara vurgu yaptı.

Ülkemizin sınırlarına göz diken hainlere karşı yurtdışında ve yurt içinde mücadele veren asker, polis ve bütün güvenlik güçlerimize Allah güç kuvvet versin ordumuzu muzaffer eylesin.

Bu düşüncelerle bütün Şehitlerimize Allah’ tan rahmet kederli ailelerine ve Milletimize başsağlığı Gazilerimiz ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Sayısal olarak toplumun yarısını oluşturan kadına karşı ayrımcılık hayatın her alanına sinmiştir. Evde, tarlada, büroda ve sanayide çalıştırılan kadının payına; ikinci sınıf insan muamelesi görmek, kayıt dışı, sendikasız ve sigortasız olarak taşeronda çalışmak, düşük ücret ve keyfi biçimde işten atılmak düşüyor. 

Analarımız, eşlerimiz, bacılarımız olan kadınların insanca muamele görmesi, eşit bireyler olarak yaşaması ve en az erkekler kadar özgürlüklere sahip olması aynı zamanda temel bir insan hakkıdır.

Bu düşünce ile kadın üyelerimizin, tüm kadın emekçilerin, analarımızın ve tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü içtenlikle kutluyoruz.

Daha Güvenli bir çalışma hayatı, daha insanca yaşam koşulları, savaştan ve şiddetten arındırılmış bir dünya umudu ile 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber