7 yıldır aranıyordu Trabzon’da yakalandı

Ağrı’da Kobane olayları nedeniyle 7 yıldır aranan şahıs Trabzon’da yakalandı.

7 yıldır aranıyordu Trabzon’da yakalandı

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışma ile Ağrı’da 2014 yılında meydana gelen ve Kobane olayları olarak adlandırılan eylemde, yüzü kapalı bir şekilde elinde taş ve sopayla eyleme katılan ve kamu binaları ile iş yerlerine zarar verdiği tespit edilen Ö.A. isimli şahıs yakalandı.

TEM Ekipleri tarafından Ortahisar ilçesinde yakalanan şahıs gözaltına alındı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü2nden yapılan açıklamada "Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan soruşturma kapsamında 06/07 Ekim 2014 tarihinde meydana gelen ve kamuoyunda Kobane Olayları olarak bilinen eylemlere yüzü kapalı bir şekilde elinde taş ve sopayla katılıp, kamu binalarına ve işyerlerine zarar verdiği kamera görüntülerinden tespit edilen Ömer ATAMAN Ağrı-Patnos isimli şahıs ilimiz Ortahisar ilçesinde TEM ekiplerince yakalanarak gözaltına alınmıştır" ifadeleri kullanıdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber