44 oda ve borsa Trabzon'da bir araya geldi

Trabzon'da kalite yönetim sistemi revizyon eğitimi yapıldı.

44 oda ve borsa Trabzon'da bir araya geldi

Trabzon'da kalite yönetim sistemi revizyon eğitiminin yapıldığı bildirildi.


Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'ndan (TTSO) yapılan açıklamada, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), TTSO ve Trabzon Ticaret Borsası işbirliğinde, oda-borsa akreditasyon sistemi çalışmaları kapsamında, 3. ve 8. dönemlerde akredite olan 44 oda ve borsanın genel sekreterleri ve akreditasyon sorumlularına yönelik kalite yönetim sistemi revizyon eğitimi yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, eğitimlerin TOBB Türk Loydu eğitmeni Kerim Dinçbudak tarafından verildiğine işaret edilerek, eğitimde kuruluşun bağlamı, tanımları, süreç, liderlik, planlama, destek, operasyon, performans değerlendirme ve iyileştirme konuları üzerinde durulduğu kaydedildi.

Trabzon'da kalite yönetim sistemi revizyon eğitimi yapıldı

Eğitimin iki gün sürdüğü aktarılan açıklamada, eğitimde ayrıca sosyal medya uzmanı Samet Çelik tarafından katılımcılara 'Kurumsal Sosyal Medya Kullanımında Dikkat Edilmesi Gerekenler' konulu bir bilgilendirme sunumu da yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu'nun şu ifadelerine yer verildi:

"Türk Oda ve Borsa sisteminin, oda ve borsalarımız arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, sistemin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesinin sağlanması suretiyle Avrupa oda-borsa sistemine uyum amacıyla akreditasyon sistemi kurulmuştur. 2001 yılından beri yürütülen çalışmalar kapsamında uzun bir yol katedilmiştir. Bu dönem içinde, 12 dönemde toplam 250 oda ve borsa ile iki şube akredite edilmiştir. Bugün artık 13'üncü dönem oda ve borsalarımız sisteme dahil edilmiş ve çalışmalarına devam etmektedirler. "

Trabzon'da kalite yönetim sistemi revizyon eğitimi yapıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber