3 metrelik yılan görenleri şaşırttı

 Ulubey ilçesinde bir çiftçi tarafından öldürülen 3 metre boyundaki yılan görenleri şaşırttı.    İlçeye bağlı Çağlayan köyünde fındık bahçesine giden Salih Tepe, çevredeki vatandaşların bağırdığını duydu. Seslerin geldiği yere giden Tepe, su kuyusunun yan

3 metrelik yılan görenleri şaşırttı
 Ulubey ilçesinde bir çiftçi tarafından öldürülen 3 metre boyundaki yılan görenleri şaşırttı. 
 
İlçeye bağlı Çağlayan köyünde fındık bahçesine giden Salih Tepe, çevredeki vatandaşların bağırdığını duydu. Seslerin geldiği yere giden Tepe, su kuyusunun yanında iki yılan olduğunu fark etti.
 
Yılanlara yanında getirdiği odunla müdahale eden Tepe, 3 metre boyundaki bir yılanı öldürdü. 
aa_picture_20150922_6353318_web.jpg
 
Tepe, yaptığı açıklamada, yılanların mahalledeki çocuklara ve vatandaşlara zarar vereceğinden endişe duyduğu için öldürmek zorunda kaldığını söyledi. 
 
Ordu Üniversitesi (ODÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Onur Candan ise bölgede su yılanlarının sayılarının hayli fazla olduğunu belirterek, "Son yıllarda bu tür yılanlar çok görülmeye başlandı. Boyları çok büyük olduğundan vatandaşlar da ister istemez korkuyor. Bu yılanlar genellikle zararsız olup vatandaşlarımızın endişelenmesine gerek yok" dedi. 
 
Canda, Ulubey ilçesinde öldürülen yılanın da su yılanı olduğunu tahmin ettiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber