27 yabancı uyruklu kadını iş vaadiyle kandırıp Trabzon’a getirdi! Fuhuş operasyonunda yakalandı

Trabzon’da yapılan fuhuş operasyonunda 27 kadını kandırıp fuhuş yaptıran şahıs yakalandı.

27 yabancı uyruklu kadını iş vaadiyle kandırıp Trabzon’a getirdi! Fuhuş operasyonunda yakalandı

Haber61 - Haber Servisi / Trabzon’da yapılan fuhuş operasyonunda Özbekistan, Türkmenistan, Kırgızistan gibi çeşitli ülkelerden iş vaadiyle kandırılarak Türkiye’ye getirilen ve farklı tarihlerde Ahlak Büro Amirliğince Fuhuş nedneiyke yakalanan 27 yabancı şahsın alınan ifadelerinde, A.K.'nın kadınları Trabzon’a getirtdiği, pasaportlarına el koyduğu ve zorla fuhuş yaptırdığı tespit edildi.

A.K. ‘nın Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğince, 2017 yılında Fuhşa Teşvik Aracılık Veya Zorlama suçundan işlem yapılarak sınırdışı edildiği, aynı yıl yasadışı yollarla ülkemize giriş yaptığı anlaşıldı.

A.K. isimli şahısın Trabzon’da kaçak olarak bulunduğu sürede yakalanmamak için sürekli ikamet değiştirdiği tespit edildi.

A.K. isimli şahsın yakalanmasına yönelik yaklaşık 6 ay boyunca süren ısrarlı takip ve operasyonel çalışmalar sonucunda, ikameti tespit edildi ve yakalandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber