19 Mayıs Spor Salonu nereye taşınacak?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ortahisar kongresinde yaptığı konuşmada Trabzon'a yapılacak projeler hakkında bilgi verdi.

19 Mayıs Spor Salonu nereye taşınacak?

Haber61 / Haber Merkezi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Ortahisar 2. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, Trabzon'a bugüne kadar yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi verdi. 


Bakan Soylu, Avni Aker projesi kapsamında 19 Mayıs Spor Salonu'nun yıkılarak başka bir yere taşınacağını açıkladı. Bakan Soylu şöyle konuştu: "Avni Akerin yerine çocuklamızın nefes alabileceği bir park olacak. Çocukların oynayabileceği bir şehir parkını hemşerilerimizle buluşturacağız. Yanında Yavuz Selim olacak bu spor salonu da aşağıya sahildeki tenis kortunun oraya gidecek. Buranın yerine orada faaliyet yapılacak. Burası da yeşilliklerle çok güzel Trabzonumuza yakışır bir kompleks haline gelecek." 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber