19 Mayıs'ı kutlayanlara hakaret eden doktora tepkiler çığ gibi!

Trabzon'da Dr. Ahmet Zengin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın ardından büyük tepki çekti. CHP kanadından da sert tepki geldi.

19 Mayıs'ı kutlayanlara hakaret eden doktora tepkiler çığ gibi!

Haber61 Haber Servisi

Trabzon Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Onkoloji Uzmanı Dr.Ahmet Zengin'in 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayanlara yönelik sosyal medyadan ağır hakaret içeren paylaşım yapmasının ardından sert tepkiler gelmeye devam ediyor.

Doktor Zengin daha sonra yaptığı açıklamada bu paylaşımı kendisinin yapmadığını hesabının çalındığını söylese de tepkiler dinmedi.

CHP Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu da sosyal medyadan paylaşımda bulunarak tepkisini sert şekilde gösterdi.

Hacısalihoğlu  "Doktor Olmuşsun ama adam olamamışsın  Ahmet Zengin. Denize döktüklerimizin artığı Şerefsiz ve haysiyetyetsizler hala aramızda maalesef. Ülkemizin milli bayramlarına  hakaret ederken hiç mı utanmadın hiç mi yüzün  kızarmadı  bu cumhuriyet sana diploma bu devlet  sana  maaş verdi.  Yoksa bir yerlerde kadro boşluğu var da oralara mesaj mı veriyorsun. Cumhuriyet sevdalısı Çaykara lı  hemşerilerinin  yüzüne nasıl bakacaksın   hemde dernek başkanı olmuşsun.  Sana "yazıklar olsun" demek bile zul gelir bize." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber