“15 Temmuz: Milli İradenin Zaferi” konulu şiir yazma yarışması sonuçlandı

Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen “15 Temmuz: Milli İradenin Zaferi” konulu şiir yazma yarışması sonuçlandı.

“15 Temmuz: Milli İradenin Zaferi” konulu şiir yazma yarışması sonuçlandı

Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından Türkiye'de yer alan tüm üniversite öğrencilerinin; “15 Temmuz” ruhunu canlı tutmak, “Demokrasi ve Milli İrade” konusundaki farkındalıklarını artırmak, milli iradeye sahip çıkma ve kararlılık anlayışını geliştirmek amacıyla düzenlenen “15 Temmuz: Milli İradenin Zaferi” konulu şiir yazma yarışması sonuçlandı:

Yarışma sonucunda İbrahim ŞAŞMA, "Bir Şehidin Not Defterinden" başlıklı şiiri ile Birincilik, Bahadır YOLCU, "Sonsuz ‘Ölüm Fügü’" başlıklı şiiri ile İkincilik, Tuba İPEK, "Merhametin Yüz Akı: 15 Temmuz" başlıklı şiiri ile Üçüncülük, Sena BENLİOĞLU ise "Sana Diyorum" başlıklı şiiri ile Mansiyon Ödülü'ne layık görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber