"15 Temmuz dönüm noktası"

Trabzon Valisi açıklamalarda bulundu

"15 Temmuz dönüm noktası"
Trabzon Valisi Yücel Yavuz, 15 Temmuz olayının devlet için bir dönüm noktası olduğunu belirterek, "Gelişen ve değişen dünyadaki yerimizi alarak sınır komşularımız başta olmak üzere dünyaya adalet dağıtabilmemiz için çok çalışmalı, genç dimağları bu istikbal ufkuyla yetiştirmeliyiz." dedi.

Yavuz, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen, "2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Okul ve Kurum Müdürleri Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, 19 Eylül'de başlayacak 2016-2017 eğitim öğretim yılının öğrencilere, öğretmen ve velilere hayırlı olmasını diledi.

Yeni eğitim-öğretim yılının ülkeye, millete ve Trabzon'a hayırlı olması temennisinde bulunan Yavuz, "Dünyanın ilk 10 ekonomisi arasında yer alacaksak bu ancak milli eğitim camiası ile yani sizlerin çok çalışması ve çok koşmasıyla gerçekleşecektir." ifadesini kullandı.

Yavuz, 15 Temmuz olayının devlet için bir dönüm noktası olduğuna dikkati çekerek, şöyle konuştu:

"Gelişen ve değişen dünyadaki yerimizi alarak sınır komşularımız başta olmak üzere dünyaya adalet dağıtabilmemiz için çok çalışmalı, genç dimağları bu istikbal ufkuyla yetiştirmeliyiz. Öğrencilerimizin özgüvenlerini geliştirmek bizim en büyük vazifemizdir. Onlara düşünmeyi, düşündüğünü aktarabilmeyi öğretmeliyiz. Özellikle hafta başı ve sonlarında tüm okulun önünde hitap ettirerek, münazaralar düzenleyerek çocuklarımızın iletişim becerilerini ve özgüvenlerini geliştirmeliyiz."

Vali Yavuz, 1990'lı yıllardaki Türkiye ile bugünün Türkiye'sinin aynı olmadığını vurgulayarak, "Şimdi çok daha diri, güçlü ve büyümeye açığız. Bu büyümedeki destek payımızı milli eğitim çalışanları olarak yerine getirmeli ve böylelikle kazancımızı da helalinden elde etmeliyiz. Tüm faaliyetlerinizde Trabzon Valisi olarak arkanızdayım, sizlere her türlü desteği vermeye hazırım." değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler