1461 Trabzon'dan açıklama! "Yaşanan sıkıntının tek nedeni..."

1461 Trabzon, Sakaryaspor maçında yaşanan sıkıntı ile ilgili açıklamada bulundu.

1461 Trabzon'dan açıklama! "Yaşanan sıkıntının tek nedeni..."

1461 Trabzon, bugün (23.02.2022 Çarşamba) saat 13:00'de Yavuz Selim Stadında Sakaryaspor ile karşılaştı.

Karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösteriken yoğunluktan dolayı maça akredite olan bazı basın mensupları stada giremedi. 

1461 Trabzon FK'dan konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Bugün Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nda oynanan 1461 Trabzon FK – Sakaryaspor karşılaşmasına stadın kapasitesinin 3 katı taraftarımız ilgi göstermiştir. Bu nedenle birçok taraftarımız tribünlerde oturacak boş yer kalmadığı için stada girememişlerdir. 

Karşılaşmayı takip etmek üzere stada gelen basın mensupları da gecikmeli olarak stada alınmışlardır. Basın tribününde oturan taraftarlar kaldırılarak, yerlerine oturtulmuşlardır.

‘Trabzon Emniyeti bizi stada almadı’ iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Trabzon Emniyet Müdürlüğü ve görevlileri bugün oynanan karşılaşmada hem stat içinde hem de stat dışında kulübümüze gereğince yardımcı olmuştur. Bugün Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nda yaşanan sıkıntının tek nedeni stat kapasitesinin yetersiz olmasıdır. 

Bu doğrultuda; bugün başta kulübümüze büyük destek veren ve yardımcı olan Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne ve takımımıza 90 dakika boyunda destek veren taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Stada giremeyen taraftarlarımızdan da özür dileriz."

Haber61 - Spor Servisi - 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber