1461 Soğuksuspor’dan öğretmenler günü etkinliği

Trabzon'da 1461 Soğuksuspor Kulübü 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama etkinliği düzenlediler.

1461 Soğuksuspor’dan öğretmenler günü etkinliği

1461 Soğuksuspor kulübü başkanı Coşkun Öztürk ve altyapı koordinatörü Denizhan Altunbaş 24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle kulüp bünyesinde görev yapan ve aynı zamanda öğretmen olan yönetici, futbolcu ve antrenörlere öğretmenler günü kutlama etkinliği düzenlediler.

Kulüp başkanı Coşkun Öztürk Öğretmenlik ve antrenörlük mesleklerinin önemine vurgu yaparak “özellikle pandemi döneminde inanılmaz özveri ve fedakarlıklar yaparak çocuklarımız ve gençlerimizin bu süreçten etkilenmemeleri ve daha çabuk toparlanmaları adına hem okullarımızda hem de sahalarda gayret sarfeden öğretmen ve antrenörlerimiz için ne yapsak yeterli olmaz,onların biraz olsun morallerini yükseltip,motivasyonlarını sağlamak adına böyle bir etkinlik yaptık,çokta güzel oldu.Tüm çabamız çocuklarımız ve gençlerimiz içindir,onlar bizim geleceğimizdir” dedi.

Koordinatör Denizhan Altunbaş ise “yapılan bu sürpriz organizasyondan çok mutlu olduk,kulüp başkanımız sayın Coşkun Öztürk’ün bu jesti hepimizi mutlu etti,değer görmek ve bunu hissetmek çok özel bir durum,kendisine ve 1461 Soğuksuspor yönetim kuruluna teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber