Trabzon ve Soçi arasındaki ilişkiler için yeni fırsat

Rusya'nın Trabzon Başkonsolosluğu, 27-28 Nisan'da Soçi'de yapılması planlanan fuarın, Trabzon ile ilişkilerin geliştirilmesi için fırsat olduğunu açıkladı.

Trabzon ve Soçi arasındaki ilişkiler için yeni fırsat

Rusya Federasyonu'nun Soçi kentinde 27-28 Nisan'da Türk Ürünleri Fuarı düzenlenecek.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'ndan (TTSO) yapılan açıklamaya göre, Soçi İşadamları Birliği Başkanı Vadim Pavlovich Levchenko, beraberindeki heyetle TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren ve Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi'yi ziyaret etti.

Trabzon ve Soçi arasındaki ilişkiler için yeni fırsat

Rusya Federasyonu Trabzon Başkonsolosluğu, Muavin Konsolosu Rustem Khaziev, 27-28 Nisan'da Soçi'de yapılması planlanan fuarın, Trabzon ve Soçi arasındaki ilişkilerin ve ticaretin geliştirilmesi için fırsat olduğunu belirtti.

Çelebi ise fuara çok sayıda iş dünyası temsilcisi ile katılmayı planladıklarını vurgulayarak, "Her iki tarafın iş insanları birçok sektörde işbirliği yapmaya istekliler. Amacımız iki ülke ve kardeş şehirlerimiz Soçi ile Trabzon arasında yeniden ticari faaliyetlerimizin geliştirilmesidir." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber