Trabzon trafiği kontrol edildi

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri Trabzon'da şehir içi ve Şehirler arası yollarda kontrollerine devam ediyor.

Trabzon trafiği kontrol edildi

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri, Trabzon şehir merkezi ve çevresindeki şehirlerarası yollarda trafik güvenliğini sağlamak amacıyla denetimlerini sürdürüyor. Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, yapılan son kontrollerde toplam 562 aracın denetlendiği ve bu denetimler sonucunda bazı ihlallerin tespit edildiği bildirildi.

Açıklamada ayrıca, denetlenen araçlardan 64'ünün çeşitli trafik kurallarını ihlal ettiği ve bu ihlaller nedeniyle toplam 9 bin 16 Yeni Türk Lirası tutarında cezai işlem uygulandığı belirtildi. Ayrıca, trafik güvenliğini tehlikeye düşüren 4 aracın trafikten men edildiği kaydedildi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunarak, bu tür denetimlerin trafik kazalarını önlemek ve yol güvenliğini artırmak amacıyla düzenli olarak yapılacağını vurguladı. Vatandaşların ve sürücülerin can ve mal güvenliğini korumak için bu tür denetimlerin önemine dikkat çekildi. Ayrıca, trafik ekiplerinin yaya güvenliği, hız limitleri, emniyet kemeri kullanımı ve alkollü araç kullanımı gibi konularda da denetimlerine devam edeceği bildirildi.

Bu denetimlerin, Trabzon'da trafik düzeninin sağlanması ve olası kazaların önlenmesi açısından kritik bir rol oynadığı vurgulanırken, Emniyet Müdürlüğü, tüm sürücüleri ve yaya vatandaşları trafik kurallarına uymaya ve dikkatli olmaya çağırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel