Trabzon şoförler odasına tepki

Durak şoförlerinden İsa Yazıcı" biz meydana çıkıyoruz diye bize bu günü keder 1 bir milyar altıyüzmilyon ceza yazıldı. Bu cezaları bize trabzon şoförler odası başkanı turan Altıntaş yazdırıyor. Çünkü başkanın çağlayan dolmuş durağında D plaka dolmuşu var

Trabzon şoförler odasına tepki
Durak şoförlerinden İsa Yazıcı" biz meydana çıkıyoruz diye bize bu günü keder 1 bir milyar altıyüzmilyon ceza yazıldı. Bu cezaları bize trabzon şoförler odası başkanı turan Altıntaş yazdırıyor. Çünkü başkanın çağlayan dolmuş durağında D plaka dolmuşu var da ondan. Bizim çocuklarımız hangi ülkeye hizmet ediyor.

Veya biz hangi ülkeye vergi veriyoruz da bize bu zulüm görülüyor. Buradan koca koca tırlar geçiyor. Kamyonetler geçiyor. Ama cezayı biz yiyoruz. Biz Trabzon'un en eski taşımacılık yapan duraklarından biriyiz. bize kim sahip çıkacak. Sayın başkan M plakalı şoförlerin dertleri el ilgilenmeyecekse o zaman M plakalı şoförler içinde bir oda kurulsun.

Biz mağdur oluyoruz. yedğimiz her ceza bizim çoluk çocuğumuzun rızkından gidiyor. Biz devletin kanunlarına nizamlarına asla ve asla karşı gelmeyiz ama haksız yere mağdur oluyoruz" ifadelerin kullandılar. şöförler odası başkanı altıntaş ise" devletin kanunları var bu kanunlar uygulanıyor.şöför arkadaşlar hislerinle konuşuyorlar.ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel