Trabzon Malezya basınında

Haziran ayında Trabzon'a gelen Malezyalı Yazar Sudibyo M. Wiradji'nin kaleme aldığı bir sayfalık makalede Trabzon'un ve bölgenin tarihi ve turistik yerleri hakkında bilgi verilerek tanıtıldı.Makalede Trabzon'un doğa ve tarihi güzelliklerinin yanısıra Doğu

Trabzon Malezya basınında

Haziran ayında Trabzon'a gelen Malezyalı Yazar Sudibyo M. Wiradji'nin kaleme aldığı bir sayfalık makalede Trabzon'un ve bölgenin tarihi ve turistik yerleri hakkında bilgi verilerek tanıtıldı.

Makalede Trabzon'un doğa ve tarihi güzelliklerinin yanısıra Doğu ile Batı arasında bulunmasından dolayı önemi de vurgulandı.Trabzon'u 1908 yılında ilk tıbbi derginin yayınlandığı şehir olarak tanıtan gazetede, Trabzon'un 1869 yılında İstanbul'un yanısıra şehir yıllığını ve şehir gazetesini yayınlayan ilk şehir olduğu bilgisine de yer verildi.

Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu ile yapılan röportaja da yer verilen makalede Başkan Canalioğlu, Trabzon'un tarihi ve turistik yerleri ile kardeş şehirleri ve uluslararası Kültür ve Sanat festivali hakkında bilgiler verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel