Trabzon İl Sağlık Müdürü Usta: "Aşı takvimine uyalım!"

Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta haber61'in sorularını cevapladı.

Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, gündeme ilişkin haber61.net’in sorularını cevaplandırdı. Usta, “ sonbaharda pandeminin artma ihtimaline karşılık, vatandaşlarımızı aşı takvimlerine uymalarını önemle rica ediyoruz” dedi. Usta,” Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ndeki bakım onarım çalışmalarının 15 Ağustos tarihinde tamamlamayı hedeflediklerini ifade etti.

Dr. Hakan Usta’nın açıklamalarından bazı satır başları şöyle;

MUTLAKA AŞI TAKVİMİNE UYULMALI!

Pandemi, yaklaşık 1.5 aylık süreçte var olan yükselme değerlerini geriye doğru düşürmeye başladı. Şuan biraz daha rahat bir döneme gireceğimizi düşünüyoruz. Tabi bu rahatlık sürecinin ne kadar süreceği belli değil! Daha önceden de söylediğimiz gibi, ülkemizde erken olarak görülen atağın mevsimsel şartlar gereği sonbaharda tekrar olacağını tahmin ediyoruz. Bu bağlamda vatandaşlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum. Bizim özellikle dayanağımız aşı bu süreçleri rahat geçirebilmek açısından hasta olan vatandaşlarımızın hastanelere düşme süreçlerini yaşamamaları açısından aşı bizim için önemli. Sonbahardaki atağı daha rahat geçirebilmek adına şimdiden aşısı çıkmış hatırlatma dozu gelmiş olan vatandaşlarımızın ivedilikle aşılarını yaptırmalarını arzu ediyoruz.

15 AĞUSTOS’TA YÜKLENİCİ FİRMANIN SÜRESİ DOLUYOR!

Haçkalıbaba bizim için oldukça önemli bir hastane. Özellikle batı tarafındaki vatandaşımızın sorunlarını toplayabildiğimiz ve gerektiğinde orada tedavi edebildiğimiz merkez bir hastane durumunda. Bunun daha güçlü hale gelebilmesi için acilde çalışan ve hasta güvenliğini tehlikeye atan durumlarını ve aynı şekilde yoğun bakımlarda da olan sürecini tadilatla geçiştirmemiz gerekiyordu. Bunun ihalesini yaptık ve ihale süreci devam ediyor. Orada geciken firmanın ihaleyi alıp ardından feshetmesi gibi bir durum söz konusu değildir. 15 Ağustos’a kadar firmanın süreci devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler