Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu'ndan huzurevi ziyareti

Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri kapsamında, Çamlık Huzurevi’nde yaşamını idame ettiren emekli öğretmenler Ayla Baydoğan’ı ve Cengiz Barutçuoğlu’nu ziyaret eden Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, huzurevine ve öğretmenlere unutulmaz bir anı hediye etti. 

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu'ndan huzurevi ziyareti

ÖĞRETMEN NEREDEYSE ORADA YAŞAM VARDIR
Öğretmen neredeyse orada yaşam vardır ve biz bu yaşamın değerini bilme düsturuyla en gencinden en yaşlısına zaman ve mekân tanımadan öğretmenlerimizin yanındayız diyen Trabzon İl Müdürü, ziyaret ettiği emekli öğretmenlerin  duygu dolu anılarını dinledi. Huzurevi sakinlerinin bu anlamlı ziyaret karşısında hüzün ve sevinci bir arada yaşamaları, herkeste ziyadesiyle memnuniyet uyandırdı.

VEFA, MESLEK ONURUMUZDUR 
Öğretmenlik mesleğinin vefayı yaşatmak üzerine kurulu olduğunu belirten Hüseyin Burak Fettahoğlu:
Bu mesleğin onurunu yıllarca taşımış değerlerimizle kurduğumuz bağ ve onlardan aldığımız duygularla aynı vefaya sahip nesiller yetiştireceğiz diyerek huzurevindeki yaşlılara ve onları sevgiyle kucaklayan tüm çalışanlara teşekkür etti. 

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu'ndan huzurevi ziyareti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber