Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünden iki dev yatırıma daha imza

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü kanalıyla biri Sürmene diğeri Araklı’ya kurulacak olan iki okulun yapım protokolleri Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu ve hayırsever iş insanları arasında imzalandı.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünden iki dev yatırıma daha imza

BİRİ SÜRMENEYE DİĞERİ ARAKLIYA İKİ HAYIRLI İMZA

Hayırsever iş insanı Yüksel Özyurt tarafından Araklı ilçemizde 24 derslikli ilkokul ile yine hayırsever iş insanı Esat Emanet’in katkılarıyla Sürmene Yemişli Mahallesinde sekiz derslikli anaokulu yapımına ilişkin protokoller imzalandı. 

Trabzon Valisi Sayın İsmail Ustaoğlu, ‘’Eğitim odaklı yatırımlarla şehrimizin kültürel vizyonuna değer katan ve çocuklarımızın geleceğini kurma yönünde önemli atılımlar gerçekleştiren hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Bu bağ, bu şehrin en önemli dinamiklerinden biridir. Bu okullarda yetişecek olan çocuklarımız vatanına, milletine ve değerlerine sizler kadar hizmet eden bireyler olsun inşallah’’ dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu da ‘’her iki okulu şehrimize kazandıracak olan iş insanlarımız, eğitim derdi olan hayırseverler olarak bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Kendilerine, bu şehrin çocuklarının yarınlarına ve daha iyi şartlarda eğitim almalarına olanaklar sağladıkları için büyük eğitim ailemiz adına teşekkür ediyorum. Okullaşma oranlarımızdaki artıştan, çocuklarımızın eğitime erişiminin zenginleştirilmesinden ve bu yolda verdiğimiz ortak çabadan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz’’ dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler