Trabzon İl Kültür Müdürü'ne ağır eleştiri "Bu şehir ehliyetsiz bürokratların elinde..."

Muhalefetten Trabzon İl Kültür Müdürüne ağır eleştiri.

Trabzon İl Kültür Müdürü'ne ağır eleştiri "Bu şehir ehliyetsiz bürokratların elinde..."

Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan bugün Trabzon gazeteciler Cemiyeti'nde basın mensuplarının soruşarını yanıtladı.

Kendisine yöneltilen "Kostaki Konağı için 2023 yılında 30 Milyon TL ödenek kondu" sorusuna "Hayır öyle bir şey yok" cevabını veren müdür Erdoğan muhalefetin tepkisini çekti.

CHP Ortahisar Meclis üyesi Cüneyt Zorlu "Trabzon ehliyetsiz bürokratların elinde perişen oluyor" ifadelerini kullarak Tamer Erdoğan'ı ağır bir şekilde eleştirdi.

Zorlu açıklamasında "Bu şehir gerçekten ehliyetsiz bürokratların elinde perişan oluyor. 
 İl kültür müdürüne basın soruyor "Kostaki konağına 30 milyon tl ,2023 yılı  ödeneği kondu" diye  "Hayır öyle bir şey yok" diyor.  İşte belgeyi  aşağıya  koydum.
 Ne anlamamız lazım.  Hayır ek ödenek isteyeceğiz dese anlayacağım.  Ne kadar olaylara uzak olduğunu anlatmak için yazıyorum. 
 AKP'den milletvekili aday adayı idi , milletvekili olamayınca Trabzon'a atandı. Asıl değil, vekil il kültür müdürü olarak devam ediyor." ifadelerini kullandı.

326802074_842853596792867_7954200519913008509_n

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber