Hür Düşünce Hareketi startı Trabzon'da verdi! Destek verecek oldukları adayı açıkladılar

Hür Düşünce Hareketi 11 ilde gerçekleştirecek olduğu toplantıların ilkini 17 Aralık’ta Trabzon’da gerçekleştirecek.

Hür Düşünce Hareketi startı Trabzon'da verdi! Destek verecek oldukları adayı açıkladılar

Haber61 - Haber Servisi - Efnan Demireren - Fikri hür, vicdani hür, irfanı hür bir gelecek için yola çıktıklarını söyleyen Hür Düşünce Hareketi’nin Genel Başkanı Süleyman Aksoy bugün basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

2021 yılında 58 kurucu üye ile yola çıktıklarını söyleyen dernek, seçimlere kadar muhalefet kanadında, aday gösterilecek olan Cumhurbaşkanı adayına destek veren çalışmalar yapmakta olduklarını açıkladı.

Hür-Düşünce-Hareketi-startı-Trabzon'da-verdi!-Destek-verecek-oldukları-adayı-açıkladılar-

Basın mensuplarına açıklama yapan Aksoy,” Refah içinde bir Türkiye istiyoruz. Bunu isterken de adil bir Türkiye istiyoruz. Eğer hedeflerimiz olmazsa Türkiye milletini bir yere taşımak mümkün değildir. Sükûnet içinde bir seçim yapmalıyız aziz milletimiz bu kararı verecektir. Türkiye hukuk devletidir. Biz yarın yapacağımız toplantıyı değerli vatandaşlarımızın takip etmesini istiyoruz. Yeni bir Türkiye istiyoruz. Hür düşünce hareketinin bir siyasi hedefi vardır. Hedefi hür bir Türkiye’dir. Yeni bir anayasal düzen gerek. Neden gerek? Her iktidar yama yapmakla meşgul. Vatandaşın çektiği çile ortada Hür düşünce hareketi olarak 6’lı masanın adayına destek verme kararı aldık. Aziz milletimizden olumlu tepki alıyoruz. Atatürk ilke ve inkılaplarının savunucusu ve koruyucusu olma amacına odaklanmış bir kadro ile Devlet ve İktidara Danışmanlık ve Proje sunacak olan hareketimiz, Türkiye'nin gelecek yüzyılda muasır medeniyetler sınıfında yer alacak politikaları üretme gayesinde olan bir düşünce derneğidir. Hareketimiz, 2 yıl içinde birçok Zoom toplantısında Türkiye sorunlarının konuşulduğu ve birçok akademisyen, bilirkişi ve bürokratlar ile ortak yapılan toplantılarda, halkın sesini iktidara ulaştırma çalışmaları yapmıştır ve yapmaya devam etmektedir.” İfadelerini kullandı.

Hür-Düşünce-Hareketi-startı-Trabzon'da-verdi!-Destek-verecek-oldukları-adayı-açıkladılar-

Hür Düşünce Hareketi “Yeni Anayasal Düzen Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” konulu toplantısını yarın gerçekleştirecek. Toplantıya, Genel Başkan Süleyman Aksoy, Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Mehmet Hasan Eken, Yönetim Kurulu Üyesi ve Gelecek Parti Genel Başkan Danışmanı Cuma İçten konuşmacı olarak katılacak.

Çalışmalar 11 ilde yüz yüze toplantı, seminer ve çalıştaylarla devam edecek.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber