1461 Trabzon FK Şube Sorumlusu Hekimoğlu: İyi bir ilk yarı geçirdik

1461 Trabzon FK Futbol Şube Sorumlusu Semih Hekimoğlu, medya merkezinde ilk yarının değerlendirmesini yaptı

1461 Trabzon FK Şube Sorumlusu Hekimoğlu: İyi bir ilk yarı geçirdik

GENÇ VE KALİTELİ İSİMLERLE YOLA ÇIKTIK
1461 Trabzon FK’nın Futbol Şube Sorumlusu Semih Hekimoğlu, takımın ilk yarıda göstermiş olduğu performans hakkında medya merkezine açıklamalarda bulundu.

Sezona Temmuz ayındaki hazırlık çalışmaları ile başladıklarını kaydeden Hekimoğlu, “Bazı oyuncularımızı önünü açmak için üst liglere gönderdik. Yerlerini genç, kaliteli ve potansiyelli isimlerle doldurduk. Daha sonrasında 2-3 tecrübeli ismi de kadromuza katarak lige başladık” dedi.

STAT SIKINTISI YAŞADIK
Lige deplasmandaki Adıyaman galibiyeti ile başladıklarını belirten Semih Hekimoğlu, “Sonrasındaki 3 hafta bizim için pek iyi geçmedi ve puan kayıpları yaşadık. Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nın bakımda olması nedeni ile ilk 4 hafta maçımızı Yomra’da oynadık.

Bu sahada istediğimiz sonuçları alamadık. Kocaelispor’u farklı yendiğimiz karşılaşma ile birlikte Ortahisar Yavuz Selim Stadı’na geçtik. Fakat sahanın zemini istediğimiz kalitede olmadığı için buradaki maçlarımızda zorluklar yaşadık. Şuanda orası için farklı bir bakım uygulanıyor. İnşallah ikinci yarı maçlarını biraz daha iyi zeminde oynarız” ifadelerini kullandı.

PLAY-OFF’UN İÇİNDEYİZ
Ligin ilk yarısı itibari ile oynadıkları 19 karşılaşmada 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldıklarını kaydeden Futbol Şube Sorumlusu Semih Hekimoğlu şu ifadeleri kullandı: “Baktığımız zaman ilk yarıda topladığımız 36 puanla 4.sırada bulunuyoruz. Lider ile aramızda 5, Play-Off hattı dışı ile de aramızda 5 puan fark var. İstatistiğe bakarsak, iyi bir ilk yarı geçirdik diyebiliriz. Kazanabileceğimiz 3-4 karşılaşmada ise puanlar kaybettik”

İKİNCİ YARI DAHA ZOR GEÇECEK
“Lige bakıldığı zaman çok fazla maliyetle şampiyonluğa kadro kuran birçok takımla kafa kafaya mücadele ettik. Bazıları ise bizden daha alt sıralarda kaldı. İlkyarı da toplanan puanların anlamlı hale gelebilmesi için ikinci devreye iyi bir hazırlıkla girmek gerekir.

Çünkü her zaman liglerin 2.devreleri çok daha zor olmuştur. Şampiyonluk, Play-Off ve düşme hesaplarının yanında, kış şartları çok daha zorlu bir mücadeleyi gerektirmektedir. Bu nedenle 27 Aralık’ta ikinci yarı hazırlıklarımıza başlayacağız.

Devre arası transfer döneminde takımımızın dinamiğini, kalitesini ve kimyasını bozmayı çok fazla düşünmüyoruz. Çok fazla transfer yapmadan doğru noktalara ihtiyaç dahilinde transferler yaparak ikinci yarıya başlayacağız.

Birçok oyuncumuza üst liglerden teklifler var. Ancak, bu süreçten güç kaybetmek yerine güçlenerek çıkmak istiyoruz”  

TRABZON HALKINDAN DESTEK BEKLİYORUZ
“Son sözlerim bu renklere ve futbola gönül verenlere; kiralık oyuncularına şans verip parlatan, transfer ettiklerini değerli kılıp üst liglere gönderen ve tüm bunları yaparken yıllardır yarışın içinde kalan bu kulübe, daha çok destek olmaları gerekir.

Trabzon halkını yanımızda görmek istiyoruz. BAL veya amatör maçları takip ettiğimizde sevindirici kitleler görüyoruz tribünlerde. 1461 Trabzon FK takımı da hepimizin ve şehrimizin takımı. Yanında olup desteklersek bir başarı öyküsüne şahitlik edebiliriz…”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler