Trabzon'da BNU Altın Kolye futbol Turnuvası sona erdi

BNU Altın Kolye Futbol Turnuvası şampiyonu Akçaabat Sebatspor oldu.

Finalde Hızırbey’i normal süresi 1-1 biten müsabakanın ardından penaltılarda 4-2 mağlub ederek mutlu sona ulaşan taraf oldu. Kazanan takım sporcuların her biri turnuva için yaptırılan özel altın kolyelerin sahipleri olurken büyük sevinç yaşadılar. Şampiyonluk takım kupasını, turnuvaya bu yıl adı verilen Özkan Sümer ve Bizim Neslin Uşakları Derneği Başkanı Derya Hatiboğlu’nun elinden aldı. 3.lük 4.lük müsabakasında ise Karaderesporu - mağlup eden Hekimoğlu Trabzon FK 3.lük kupasının sahibi oldu.

Turnuvanın en iyi oyuncusu ödülünün sahibi Karaderespor’dan Oğuzhan Koçaslan olurken, gol krallığına 18 golle yine aynı takımdan Mustafa Kıvran ulaştı. En iyi kaleci ünvanına Sebatspor’dan Caner Kondi layık görülürken en centilmen oyuncu Göktürk Grup’tan Talha Bakır seçildi.

Kupa töreni öncesinde turnuvaya bu yıl adı verilen Özkan Sümer’e, sponsporlar ASAŞ, DYM Elektronik, Oltan Enerji, Akdeniz Gemi İnşa Sanayi, Hekimoğlu Döküm ve Fatih Kulaç’a birer plaket takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Videolar