Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinden 303 Milyon TL'lik kredi yetkisi! Nerelerde kullanılacak?

Trabzon Büyükşehir Belediyesi meclis gündemine plan ve bütçe komisyonundan gelen maddeler görüşüldü.

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinden 303 Milyon TL'lik kredi yetkisi! Nerelerde kullanılacak?

Trabzon'da Maraş Caddesi ve Uzunsokak cephe sağlıklaştırması, Ganita - Faroz projesi, yeni otobüs terminali, Kadınlar Hali ve makina ikmal merkezi binaları için kullandırılacak kredi ve ek krediler için yetki istendi.

MARAŞ CADDESİ VE UZUN SOKAK CEPHE SAĞLIKLAŞTIRMASI
Maraş Caddesi ve Uzun Sokak Cephe Sağlıklaştırma işi için iller bankasından 15 Milyon TL kredi kullanılması için Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'na yetki verildi. Sağlıklaştırma maliyetinin yüzde 50'sinin bina sahipleri tarafından karşılanacağı belirtildi.

GANİTA FAROZ MAYIS AYINDA TAMAMLANACAK
Ayrıca Ganita - Faroz arası sahil bandı düzenlemesi yapım işi için iller bankasından 56 Milyon TL ek kredi kullanılması için Murat Zorluoğlu'na yetki verildi.

Zorluoğlu "Bu sene açılış senesi. Ganita - Faroz projesi için kalan işler için bir kredi isteği. Mayıs ayında açılışımızı yapacağız inşallah" ifadelerini kullandı.

OTOBÜS TERMİNALİ İÇİN EK KREDİ
Şehirlerarası otobüs terminali ikmal yapım işi için iller bankasından 125 Milyon TL ek kredi kullanılması için Murat Zorluoğlu'na yetki verildi.

KADINLAR AYI NİSAN AYINDA
Trabzon Kadınlar Hali ikmal inşaatı için ille bankasından 40 milyon TL ek kredi kullanılması konusunda başkan Murat Zorluoğlu'na yetki verildi. Zorluoğlu projenin Nisan ayında tamamlanacağını belirtti.

HİZMET BİNALARI İÇİN 67 MİLYON TL EK KREDİ...
Bulak yerleşkesi makine ikmal başkanlığı idari ve hizmet binaları ikmal inşaatı işi için 67 kredi kullandırılması konusunda yetki verildi.

TOPLAM 303 MİLYON TL EK KREDİ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin bugünkü oturumunda yatırımlar için iller bankasından toplam 303 milyon TL ek kredi kullandırılması için Başkan Murat Zorluoğlu'na yetki verilmiş oldu.

Haber61 - Haber Servisi -

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler