Tonya’da öğrenciler kan şekeri ölçecek!

Trabzon’un Tonya ilçesinde Üniversite öğrecileri “Diyabet günü” etkinliği düzenliyor.

Tonya’da öğrenciler kan şekeri ölçecek!

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon’un Tonya İlçesinde bulunan Trabzon Üniversitesi Tonya Meslek Yüksekokulu öğrencileri “14 Kasım Diyabet Günü” kapsamında anlamlı bir etkinlik düzenliyor. 18 Kasım 2019 Pazartesi günü saat 10.00-12.00 arasında Tonya Belediyesi önündeki Salih Malkoçoğlu parkında yapılacak olan etkinlikte vatandaşların Şeker, tansiyon ve boy-kilo ölçümü yapılım vücut kitle endeksleri kontrol edilecek.

Etkinlik ile alakalı konuşan Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. İlyas ÜN “Trabzon Üniversitesi Tonya Meslek Yüksekokulu olarak, 18 Kasım 2019 Pazartesi günü saat 10.00-12.00 arasında Tonya Belediyesi önündeki Salih Malkoçoğlu Parkı'nda öğrencilerimiz ile birlikte "Diyabet Günü" etkinliği yapacağız.

Etkinliğimize katılacak olan vatandaşlarımızın, ücretsiz olarak kan şekeri ölçümü, tansiyon ölçümü ve boy-kilo ölçümü yapılıp beden kitle indeksine bakılacaktır. Ayrıca, vatandaşlarımızın etkinliğimize aç karnına gelmelerini istiyoruz. Diyabette sağlıklı beslenmeye uygun olarak hazırlanan ikramımız da olacaktır.

Pazartesi günü sabah saat 10.00'da başlayacak olan etkinliğimize tüm halkımız davetlidir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber