TGİAD'den Vali'ye destek

Vali Okutan, makamında kabul ettiği Kurt ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet etti. Kurt, Vali Okutan'ın yürüttüğü projeleri özellikle de eğitim alanında yaptığı çalışmaları çok beğendiklerini ve desteklediklerini belirterek, ''Dernek olarak yürüt

TGİAD'den Vali'ye destek

Vali Okutan, makamında kabul ettiği Kurt ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet etti.
Kurt, Vali Okutan'ın yürüttüğü projeleri özellikle de eğitim alanında yaptığı çalışmaları çok beğendiklerini ve desteklediklerini belirterek, ''Dernek olarak yürütülen projelere katkı vermeye hazırız. Üzerimize düşen bir görev varsa yerine getirmekten mutluluk duyarız'' dedi.

Okutan, Kurt'un destek sözünden mutlu olduğunu ifade ederek, ''Herkes projelerin bir ucundan tutsa her şey yolunda gider'' diye konuştu.
Kurt, Vali Okutan'a yürüttüğü başarılı projelerden dolayı plaket taktim etti. Ziyaret daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel